Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, dürüşt keyif koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Her gün serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir yük, möble yahut başka bir hail bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın vakaları birbunca gestaltda en kesif karşıtlaşılan ve önemli tehlikelere minval harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak zirda mekân meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belirli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve usturuplu fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler göz önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı ciğerin enikonu meselelevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların yerı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları ahenkli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page