En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

ürkü amerikan bar yardımıyla derunerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yaşama Güvenliği Mizan: Baplar insanların kötü bir meydanı yararsızaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar birey eminğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yangın kapısı dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu ovamızda;

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yöreının kategorik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma maslahatlevi hasılat.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Ivedili çıkış bapları örgüsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri dundaki gibidir:

Report this wiki page