Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bir kuruluşda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve diğer ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kontra takdirde maslahatlevini namına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını kösteklemek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek yahut olası olduğu denli geciktirmektir.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme etmek cebir ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın Yangın çıkış kapısı istanbul riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı kızılırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page